Marlies van Eunen - de Boer

saving space for christmas

Meer informatie

Kerst is een periode van geven. Omarm het seizoen en help mij de wereld een heel klein beetje beter maken voor kinderen. Simpelweg omdat kinderen vrij moeten zijn van oorlog, geweld, honger en pijn. Laat je hart spreken

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

41,50
16/12/2019
18:40

Stichting ALS Nederland

Bekijk alle
  Bekijk alle
15/12/2019 | 0:00

Kleddernatte gezelligheid

 Lieve mensen, De run zit er op maar mijn actie voor het foute kersttruien hoofdkwartier bij Save the children nog niet.  Gisteren liep ik samen met mijn old-time-longest-lasting en nog altijd heel dierbare vriendin Willemijn mee door het kleddernatte en ijskoude vondelpark. Het weer boeide ons geen (kerst)bal want het was zo onwijs gezellig en de medaille, soep en gluhwein na afloop maakte alles goed. Wij hebben gelachen, zijn heerlijk sportief bezig geweest en hebben dankzij jullie lieve donateurs ook nog iets kunnen betekenen voor kids die t niet goed hebben. Wij zien alleen maar positieve kanten van een heel veelzijdige dobbelsteen. We gaan volgend jaar zeker weten weer meerennen. Dan misschien met een team? Doe met ons mee. Het is echt lachen EN je maakt de wereld een beetje beter. Mooi toch? Kleddernat en koud is dan best iets wat je kunt hebben. Dank allemaal! Dikke kus en mooie dagen gewenst.

Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Wij zijn Save the Children. Wij redden kinderen. Help je mee?